ΓΑΜΟΣ

Ετοιμάζεται το γάμο των ονείρων σας; Παντρευτείτε με στυλ νησιώτικο και αέρα Αιγαιοπελαγίτικο στη Μήλο, το νησί που προτιμάνε όλοι οι ερωτευμένοι.

Με μεγάλη χαρά και αίσθηση ευθύνης,  αναλάβουμε τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης σας στις εγκαταστάσεις του GLARAKIA STUDIOS. Το συγκρότημα μας διαθέτει υπέροχους κήπους που μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό φυσικό σκηνικό για να φιλοξενήσουν τη γαμήλια γιορτή σας και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές ευτυχίας σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Εμπιστευθείτε μας λοιπόν τη διοργάνωση της δεξίωσής της ωραιότερης μέρας της ζωής σας και αφήστε μας να γεμίσουμε το άλμπουμ των αναμνήσεών σας με υπέροχες φωτογραφίες. Πείτε μας πως έχετε φανταστεί αυτή την ιδιαίτερη μέρα και εμείς θα φροντίσουμε να ζήσετε το όνειρό σας. Θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις προτιμήσεις σας και θα γιορτάσετε την μέρα του γάμου σας όπως επιθυμείτε. Θα δώσουμε πνοή και αύρα του Αιγαίου στο όνειρό σας!!!

Υπηρεσίες:

 • Οργάνωση γαμήλιας δεξίωσης
 • Οργάνωση γαμήλιου γεύματος (μπουφέ ή μενού που σερβίρετε)
 • Γαμήλια τούρτα
 • Διακόσμηση – Στολισμός όλων των χώρων που επιθυμείτε
 • Παρουσία dj ή ορχήστρας
 • Διαμονή νεόνυμφων και καλεσμένων

ΒΑΠΤΙΣΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αποφασίσατε να βαπτίσετε το μικρό σας αγγελούδι στο όμορφο νησί της Μήλου. Εμείς  αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την δεξίωση για τη βάπτιση του παιδιού σας, στις εγκαταστάσεις του GLARAKIA STUDIOS. Ο εορτασμός της ιδιαίτερης  αυτής μέρας θα σας αξέχαστος. Θα φροντίσουμε εμείς να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον μοναδικό και ξεχωριστό για να θυμάστε με αγάπη την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση πάσης φύσης κοινωνικών εκδηλώσεων. Όπως πάρτι γενεθλίων, ονομαστικών εορτών, επετείους, επαγγελματικές συνεστιάσεις κτλ.

  Ονομ/νο :


  Email :


  Μήνυμα :